Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing
Ingrediënten
- 1 avocado
- 1 zoete aardappel
- 100 g brie
- 100 g rosbief (gesneden)
- 100 g rucola
- 2 plakjes parmaham
- 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
- 1 flesje Jean Bâton Black Truffle Dressing
- Bereidingstijd:
- 50 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Bak de plakjes ham 10 minuten op bakpapier op 180°C in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn en laat afkoelen op keukenpapier.
- Snijd de zoete aardappel in frietjes en bak die 30 minuten in een oven op 180°C.
- Snijd de avocado in plakjes en de brie in blokjes.
- Leg de plakjes rosbief op een schaal en hierop de rucola.
- Verdeel hierover de zoete aardappel, avocado, brie en uitgebakken parmaham.
- Maak op smaak met lekker veel Jean Bâton Black Truffle Dressing en strooi er de pijnboompitten over.