Bij Jean Bâton wilde we graan onze passie voor mayonaise delen. Daarom hebben we "Het Mayonaise Boek" geschreven. 

Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer!

Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een complex product. Olie en azijn kan je eigenlijk niet met elkaar mengen. Maar met behulp van een beetje eigeel lukt dat ineens wel en ontstaat die overheerlijke, volle en romige saus. Hoe werkt dat eigenlijk?

Het Mayonaise Boek is het allereerste Nederlandse boek over mayonaise. Het beantwoordt alle vragen en ontkracht de mythes over deze bijzondere saus. Geschiedenis, ingrediënten, bereidingswijzen en techniek: het komt allemaal aan de orde. En natuurlijk sluit Het Mayonaise Boek af met een serie mooie recepten. Voor het maken van allerlei soorten mayonaise én voor lekkere gerechten met mayonaise.

Het Mayonaise Boek is o.a. verkrijgbaar bij bol.com en bij ako.nl

 Kijk bij de recepten voor een voorproefje van wat je in Het Mayonaise Boek kunt verwachten.

Actie

ACTIE

Het Mayonaise Boek

Mayonaiseboek

Nu in de winkel Het Mayonaise Boek. Koop het boek o.a. bij bol.com en ako.nl.

Verkooppunten

Contact


Jean Bâton is een product van Glasbest

Glasbest