< Recepten-overzicht

Frisse salade met Jean Bâton citroen dressing

Geitenkaas-salade Frisse salade met Jean Bâton citroen dressing

INGREDIËNTEN

  • 6 groene aspergetips
  • 3 plakken bacon of ontbijtspek
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 50 g walnoten
  • 6 aardbeien
  • 100 g veldsla (mix)
  • 1 flesje Jean Bâton Citroen Dressing

BEREIDING

  • Snijd de plakken spek in de lengte doormidden.
  • Rol de aspergetips in de plakken spek
  • Bak de aspergetips een koekenpan op laag vuur totdat de tips gaar zijn en het spek lekker krokant.
  • Snijd de aardbeien in kwartjes en de geitenkaas in blokjes.
  • Breng de sla op smaak met de Jean Bâton Citroen Dressing en meng de aardbeien en geitenkaas door de sla.
  • Verdeel de sla over twee grote borden of kommen.
  • Leg hierop de groen asperges en strooi de walnoten eroverheen.