Naast dressings en tapenades maakt Jean Bâton ook mayonaises.

Jean Bâton is natuurlijk bekend van de overheerlijke truffel mayonaise. Maar we maken nog veel meer, naast de andere smaak mayonaises zoals basilicum en kerrie. Maken we ook een Vegan Mayo en Biologische mayonaise.

Ons nieuwste product is een Belgische Mayonaise, zonder suiker, in een mooie grote weckpot om te hergebruiken.

Jean Bâton Belgische Mayonaise

Jean Bâton Belgische Mayonaise

Onze Jean Bâton Belgische Mayonaise maken we met maar liefst 80% olie en veel frisse azijn. Dat geeft deze mayonaise zijn kenmerkende fris-zure smaak. Net als bij het frietkot. 

Heerlijk bij dikke Vlaamse frieten!

De Jean Bâton Belgische Mayonaise in een mooie weckpot is verkrijgbaar bij Jumbo.

 

Jean Bâton Truffel Mayonaise

Jean Bâton Truffel Mayonaise

Onze inmiddels beroemde Jean Bâton Truffel Mayonaise met echte truffel. Perfect bij een mooi stuk vlees. Deze truffelmayonaise maakt ook direct iets bijzonders van een broodje oude kaas, een carpaccio of een moot kabeljauw.

Tegenwoordig is onze Truffel Mayonaise niet alleen maar verkrijgbaar in een 130 gram potje maar op veler verzoek in een 235 gram en 360 gram pot. Voor grootverbruik zels in een 740 gram emmer.

Jean Bâton Truffel Mayonaise is in bijna iedere Nederlandse Supermarkt verkrijgbaar.

Jean Bâton 100% de lekkerste Mayonaise

Jean Bâton 100% de lekkerste Mayonaise

Radio 100%NL heeft samen met Jean Bâton ‘100% de lekkerste Mayonaise’ ontwikkeld.

Deze superlekkere mayonaise heeft een licht-zoete smaak. Natuurlijk lekker bij frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar ook in een salade of op een sandwich. 
Met 100% Nederlandse ingrediënten: alle ingrediënten die we in Nederland kúnnen kopen, kopen we ook in Nederland. Heel bijzonder: met koolzaadolie uit Nederland!

Heb je de radiospot ook gehoord op 100%nl Radio?

 

Jean Bâton Biologische Mayonaise

Jean Bâton Biologische Mayonaise

Onze Biolgische Mayonaise maken we van Biologische ingrediënten en zonder suiker. Naast dat deze geen suiker bevat is onze Biologische Mayonaise ook gluten vrij.

De Jean Bâton Biologische Mayonaise is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Jean Bâton Vegan Mayo

Jean Bâton Vegan Mayo

We hebben ook mayo ontwikkeld zonder dierlijke ingrediënten. Hiervoor hebben we de eidooier vervangen door plantaardige ingrediënten. Verder gebruiken we alleen de ingrediënten die ook in een "gewone" mayoaise horen.

De Jean Bâton Vegan Mayo is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Jean Bâton Baconnaise

Jean Bâton Baconnaise

Baconnaise is een mayonaise gemaakt met boven beukenhout gerookte Bacon. Deze lekkere mayonaise smaakt fantastisch op bijna ieder hartig broodje. Bijvoorbeeld met een hamburger, kaas of gebakken ei. Waarschuwing: Baconnaise is verslavend lekker!!

Jean Bâton Basilicum Mayonaise

Jean Bâton Basilicum Mayonaise

Verse basilicum, gesneden nét voor de bereiding, is het ingrediënt dat deze frisse mayonaise bijzonder maakt. De smaak combineert erg goed met mediterrane smaken. Bijvoorbeeld bij een salade van gegrilde groenten als courgette, paprika en tomaat. Of als dip bij de traditionele combinatie van tomaat en mozzarella.

Jean Bâton Tonijn Mayonaise

Jean Bâton Tonijn Mayonaise

De Tonijn Mayonaise wordt bereid met tonijn, ansjovis en kappertjes. Dat geeft een pittige, zilte smaak. De klassieke combinatie is natuurlijk met kalfsvlees als vitello tonato. Maar deze mayonaise is ook erg geschikt als dip voor knapperige frisse groenten.  

Jean Bâton Knoflook Mayonaise

Jean Bâton Knoflook Mayonaise

De Knoflook Mayonaise is geïnspireerd op de Spaanse Alioli (ook wel Aïoli). Gemaakt met lekker veel verse knoflook. Heerlijk bij gegrilde vis, koud vlees of vleeswaren. Maar ook als dip bij tapas met vers brood

Jean Bâton Kerrie Mayonaise

Jean Bâton Kerrie Mayonaise

Lekker kruidig en licht pittig is de Kerrie Mayonaise. Kerrie hoort bij kip, liefst gegrild. De ideale combinatie: knapperig vers brood besmeerd met Kerrie Mayonaise, wat frisse sla en gegrilde kipfilet of kippendijen. Maar ook ‘gewoon’ te gebruiken als saus bij de barbecue of gourmet natuurlijk.

Actie

ACTIE

Het Mayonaise Boek

Mayonaiseboek

Nu in de winkel Het Mayonaise Boek. Koop het boek o.a. bij bol.com en ako.nl.

Verkooppunten

Contact


Jean Bâton is een product van Glasbest

Glasbest