Dit is het Privacybeleid van Glasbest B.V.. In dit Privacybeleid zetten we uiteen hoe we omgaan met de privacy van (potentiële) klanten en websitebezoekers.

Inleiding

Dit Privacybeleid is van toepassing op alle informatie die Glasbest B.V. van u heeft.?Glasbest B.V. verwerkt privacygevoelige informatie of persoonsgegevens door middel van haar website. Glasbest B.V.. hecht groot belang aan de privacy van haar klanten en betracht daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van persoonsgegevens. Glasbest B.V. verwerkt data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens. Glasbest B.V. is de partij die verantwoordelijk is voor de manier waarop deze data worden gebruikt.

Gebruik van persoonsgegevens

Als u gebruikmaakt van onze diensten, stelt u bepaalde gegevens ter beschikking aan Glasbest B.V. Glasbest B.V. bewaard en gebruikt alleen persoonsgegevens die direct door u verstrekt zijn of informatie waarvan duidelijk is dat deze beschikbaar is gesteld om te worden verwerkt. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan zoals beschreven in dit Privacybeleid, of zoals logisch zou zijn voor het verlenen van optimale dienstverlening. Gegevens worden waar nodig wel intern, maar niet met derden gedeeld.

Cookies en Google Analytics

Op onze website maken we geen gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat met pagina’s van de site wordt meegestuurd en lokaal op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Op deze website maken we wel gebruik van Google Analytics (onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Google) om anonieme bezoekersgegevens te kunnen analyseren en onze website te verbeteren. Google kan verplicht worden deze gegevens aan derden te verschaffen.

Nieuwsbrief en contactformulier

Glasbest B.V. brengt een nieuwsbrief uit om klanten op de hoogte te houden van haar producten en/of diensten. Als u zich opgeeft voor de nieuwsbrief wordt u aan de lijst met abonnees toegevoegd. In de periodieke mail staat er onderaan de mail een link waarmee uitschrijven mogelijk is. Als u op onze website een contactformulier invult of als u ons een e-mail stuurt, worden de gegevens die u verstrekt bewaard zo lang als nodig om uw bericht of e-mail volledig en correct te kunnen afhandelen. Voor commerciële doeleinden kunnen we contact met u opnemen via e-mail of per telefoon.

Informatieverstrekking aan derden

Uw (persoons)gegevens worden nadrukkelijk niet aan derden verstrekt. Op onze website staan buttons die naar sociale media verwijzen. Deze buttons worden door derden gebruikt om uw persoonsgegevens te verzamelen. In het Privacybeleid van deze derden leest u hoe zij met uw persoonsgegevens omgaan.

Beveiliging

Glasbest B.V..treft beveiligingsmaatregelen om misbruik van of onrechtmatige toegang tot persoonsgegevens te voorkomen. De volgende specifieke maatregelen worden getroffen: toegang tot persoonsgegevens vereist invoering van een gebruikersnaam en wachtwoord.

Van onze website houden we statistieken bij, maar deze blijven te allen tijde anoniem.

Privacybeleid van derden

Ons Privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links zijn verbonden met onze website. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier verwerken. Daarom raden we u aan om het privacybeleid van deze websites te lezen alvorens u ze gebruikt.

Wijzigingen

Zo nu en dan brengt Glasbest B.V. wijzigingen aan in haar Privacybeleid. Wij behouden ons het recht voor om ons Privacybeleid aan te passen en raden u aan om dit Privacybeleid regelmatig opnieuw te lezen, zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Inzage in en wijziging van uw gegevens

Op verzoek kunnen we uw bedrijfs- of persoonlijke gegevens verwijderen uit onze databases en softwareapplicaties. Als u vragen of zorgen heeft over ons Privacybeleid, of als u uw persoonsgegevens wilt inzien, wijzigen of laten verwijderen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over uw gegevens of het privacybeleid? Neem contact op via het contact formulier of bel bel: 013-5110365.

Actie

ACTIE

Het Mayonaise Boek

Mayonaiseboek

Nu in de winkel Het Mayonaise Boek. Koop het boek o.a. bij bol.com en ako.nl.

Verkooppunten

Contact


Jean Bâton is een product van Glasbest

Glasbest