Groenten oven schotel met Zingy Lemon Mayonnaise
Ingrediënten
- Bakje regenboogwortels
- 1 koolraap
- 1 venkel
- 3 zoete aardappels
- Olijfolie
- 3 takjes verse tijm
- 1 handje gemengde noten (pecan, hazelnoot, pinda, pistach)
- Geitenkaas
- Jean Bâton Zingy Lemon Mayonnaise
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
- Aantal personen:
- 4 personen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Was alle groenten. Rasp de wortels schoon en schil de koolraap en zoete aardappel. Kook alle groenten 5 minuten voor.
- Snijd alle groenten in grove stukken en kook 5 minuten voor. Laat de groenten na het koken goed uitdampen in een vergiet.
- Vet een ovenschaal in met olijfolie en schep de gesneden groenten in de ovenschaal.
- Besprenkel de groenten met 1 el olijfolie. Verdeel de geitenkaas, takjes tijm en de gemengde noten over de groenten.
- Zet de schaal in de oven voor ongeveer 30 minuten, tot de geitenkaas mooi gekleurd is.
- Serveer de groenten met wat heerlijke Jean Bâton Zingy Lemon Mayonnaise ernaast, dat wordt smullen!