Groenten oven schotel met Zingy Lemon Mayonnaise

Ingrediënten

  • Bakje regenboogwortels
  • 1 koolraap
  • 1 venkel
  • 3 zoete aardappels
  • Olijfolie
  • 3 takjes verse tijm
  • 1 handje gemengde noten (pecan, hazelnoot, pinda, pistach)
  • Geitenkaas
  • Jean Bâton Zingy Lemon Mayonnaise
Bereidingstijd:
60 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Was alle groenten. Rasp de wortels schoon en schil de koolraap en zoete aardappel. Kook alle groenten 5 minuten voor.
  3. Snijd alle groenten in grove stukken en kook 5 minuten voor. Laat de groenten na het koken goed uitdampen in een vergiet.
  4. Vet een ovenschaal in met olijfolie en schep de gesneden groenten in de ovenschaal.
  5. Besprenkel de groenten met 1 el olijfolie. Verdeel de geitenkaas, takjes tijm en de gemengde noten over de groenten.
  6. Zet de schaal in de oven voor ongeveer 30 minuten, tot de geitenkaas mooi gekleurd is.
  7. Serveer de groenten met wat heerlijke Jean Bâton Zingy Lemon Mayonnaise ernaast, dat wordt smullen!

Meer recepten

1 persoon | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise