Hotdog met Kipworst en Zingy Lemon Mayonnaise

Ingrediënten

  • 4 Pistoletjes
  • 4 Kipworst
  • 1 Kropsla
  • 1 Avocado
  • 2 Radijsjes
  • 2 el Pijnboompitten
  • Jean Bâton Zingy Lemon Mayonnaise
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Snijd de pistolets van boven in en besmeer beide zijden met Zingy Lemon mayonaise. Leg op elk broodje twee gewassen bladeren kropsla. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit en schil. Snijd hier dunne plakjes van en leg deze op de sla, verdeel over de vier broodjes. Was de radijsjes en snijd deze in dunne reepjes.
  2. Grill de kipworst tot deze gaar is en leg deze op de avocado. Bak in tussentijd de pijnboompitten in een droge pan op middelmatig vuur, laat de pijnboompitten niet alleen want ze verbanden snel. Regelmatig omschudden. Wanneer deze goud bruin zijn, van het vuur afhalen en in een schaaltje doen.
  3. Garneer de hotdog met reepjes radijs, geroosterde pijnboompitten en nog wat Zingy Lemon Mayonnaise.

Meer recepten

personen | 60 minuten

Quiche met Black Truffle Dressing

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise