Hotdog met Kipworst en Zingy Lemon Mayonnaise

Ingrediënten

  • 4 Pistoletjes
  • 4 Kipworst
  • 1 Kropsla
  • 1 Avocado
  • 2 Radijsjes
  • 2 el Pijnboompitten
  • Jean Bâton Zingy lemon
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Snijdt de pistolets van boven in en besmeer beide zijden met Zingy Lemon mayonaise. Leg op elk broodje twee gewassen bladeren kropsla. Snijdt de avocado doormidden en verwijder de pit en schil. Snijdt hier dunne plakjes van en leg deze op de sla, verdeel over de vier broodjes. Was de radijsjes en snijd deze in dunne reepjes.
  2. Grill de kipworst tot deze gaar is en leg deze op de avocado. Bak in tussentijd de pijnboompitten in een droge pan op middelmatig vuur, hier bij blijven staan en regelmatig omschudden. Wanneer deze goud bruin zijn, van het vuur afhalen en in een schaaltje doen.
  3. Garneer de hotdog met reepjes radijs, geroosterde pijnboompitten en nog wat Zingy Lemon mayonaise.

Meer recepten

2 personen | 60 minuten

Vega Burger met Vegan Mayo

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 15 minuten

Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing