Maaltijdsalade met Zingy Lemon Mayonnaise
Ingrediënten
- Bimi
- Krieltjes in de schil
- 2 avocado’s
- 2 biologische eieren
- Gemengde sla (rucola melange)
- Olijfolie
- Peper en zout
- Sesamzaadjes
- Jean Bâton Zingy Lemon Mayonnaise
- Water
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Was de krieltjes en snijd deze door midden. Leg ze in de ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie. Zet voor 25 minuten in de oven tot deze knapperig en gaar zijn.
- Snijd de avocado’s doormidden, verwijder de pit en schil en snijd deze in plakken. Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard. Pel de eieren en snij in twee helften.
- Maak een schaal op met de gemengde sla, bimi, krieltjes en gekookt ei. Strooi wat verse peper en zout op de eieren.
- Meng 2 eetlepels Zingy Lemon met 1 eetlepel water tot een dressing en sprenkel deze over de salade heen. Garneer met wat zwarte en witte sesamzaadjes en serveer met wat extra Jean Bâton Zingy Lemon Mayonnaise on the side. Smakelijk!