Pizza met Black Truffle Dip
Ingrediënten
- 1 Doosje vers Jan Bolletje pizza deeg
- Jean Bâton Black Truffle Dip
- Italiaanse ham
- Buffel mozzarella in stukjes gesneden
- Handje rucola
- 10 Cherry tomaatjes gehalveerd
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
- Aantal personen:
- 1 persoon
- Verwarm de oven voor op 220 graden. Maak van het pizzadeeg een mooie ronde pizza, met je handen of een deegroller tot de gewenste dikte. Leg deze op een bakplaat met bakpapier.
- Bestrijk de pizzabodem met een beetje Jean Bâton Black Truffle dip. Schuif de pizza in de voorverwarmde oven voor ongeveer 8 minuten. Houd de pizza goed in de gaten, deze moet niet te hard gaan.
- Beleg de pizza met de buffelmozzarella, Italiaanse ham, cherrytomaatjes en rucola. En her en der nog een toefje truffle dip.
- Tip: Serveer de Black Truffle Dip naast de pizza, lekker om de korstjes in te dippen!