Tosti gerookte zalm met Zingy Lemon mayonnaise
Ingrediënten
- 4 plakken Boerenbrood bruin volkoren
- 80 gram gerookte zalm
- 1 tl kappertjes
- 1 bakje kruidenroomkaas
- 1 takje verse dille (blaadjes van steeltje halen)
- ¼ rode ui in dunne ringen
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Smeer twee boterhammen in met ruim roomkaas. Verdeel over beide boterhammen de gerookte zalm, rode ui, dille en kappertjes. Leg hier de tweede boterham boven op. En smeer deze in met 1 tl Zingy Lemon mayonnaisse.
- Verwarm een pan voor. Draai de tosti om voordat je deze in de pan legt, zodat de met mayonaise ingesmeerde kant naar beneden ligt. Smeer nu ook de bovenkant van de tosti in met 1 tl mayonaise.
- Bak de tosti op middel tot laag vuur, met regelmatig keren goudbruin.
- Serveer met nog wat extra Zingy Lemon Mayonnaisse.