Tosti met geitenkaas, rauwe ham en Amazing Mustard
Ingrediënten
- 4 plakken meergranen en zaden brood
- 4 grote plakken voorgesneden geitenkaas 48+
- 2 plakken rauwe ham
- handje walnoten
- honing
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Beleg twee boterhammen met elk een plak geitenkaas, leg op elk een plak rauwe ham, verdeel wat walnoten en bestrijk met wat honing, leg hier nog een plak geitenkaas op. Leg de andere boterham hierop.
- Smeer de bovenzijde van de boterham in met 1 tl Jean Bâton Amazing Mustard mayonnaisse.
- Verwarm een pan voor. Draai de tosti om voordat je deze in de pan legt, zodat de met mayonaise ingesmeerde kant naar beneden ligt. Smeer nu ook de bovenkant van de tosti in met 1 tl mayonaise.
- Bak de tosti op middel tot laag vuur, met regelmatig keren goudbruin.
- Serveer met Jean Bâton Amazing Mustard.