Truffel Bacon Broodjes

Ingrediënten

  • 1 verpakking Danerolle croissantdeeg 6 stuks
  • 1 kuipje Jean Bâton Black Truffle Dip
  • 8 dunne bacon plakken
  • 1 takje verse oregano, de blaadjes hiervan
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier
  2. Rol het deeg uit en druk de ‘scheur’ lijntjes dicht met je vingers. Smeer het deeg royaal in met Jean Bâton Black Truffle Dip. Verdeel hier de plakken bacon over. Strooi de helft van de oregano over.
  3. Rol het deeg weer op, zoals het uit de verpakking kwam. Leg de rol op een snijplank en snijd hier met een scherp mes 6 plakken van. Leg de zes plakken met genoeg ruimte ertussen op de bakplaat, ze zetten nog uit tijdens het bakken.
  4. Bak de broodjes voor ongeveer 20 minuten af in de oven. Let goed op of deze niet te hard gaan, anders even afdekken met aluminium folie. Het deeg moet namelijk wel goed gaar zijn.
  5. Haal de broodjes uit de oven en strooi hier de overige oregano overheen. Serveer met Jean Bâton Black Truffle Dip om te dippen.

Meer recepten

personen | 60 minuten

Quiche met Black Truffle Dressing

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise