< Recepten-overzicht

Met de Oosterse Sesam Dressing van Jean Bâton.

Salade met gerookte zalm Met de Oosterse Sesam Dressing van Jean Bâton.

INGREDIËNTEN

  • 100 g gerookte zalm
  • 1/2 chilipeper
  • 50 g radijs
  • 50 g doperwten (vers of diepvries)
  • 1 1/2 gele paprika
  • 100 g bladsla (mix)
  • 5 g peterselie
  • 1 tl sesamzaad
  • 1 biologische citroen
  • 1 flesje Jean Bâton Oosterse Sesam Dressing

BEREIDING

  • Kook de dopwerten kort tot ze net gaar zijn.
  • Snijd de radijs en chilipeper in dunne plakes.
  • Snijd de gele paprika in reepjes.
  • Scheur de gerookte zalm in reepjes.
  • Hak de peterselie fijn
  • Mix de sla met de gerookte zalm, chilipeper, radijs en paprika.
  • Breng op smaak met Jean Bâton Oosterse Sesam Dressing.
  • Verdeel de salade over grote borden of kommen.
  • Strooi hier de peterselie en het sesamzaad overheen.
  • Rasp tenslotte de schil van een halve citroen over de salade.