Bearnaise Sauce

Bearnaise Sauce is de Franse klassieker. Deze saus gebaseerd op boter, ei, kervel en dragon wordt traditioneel geserveerd bij rundvlees of vis maar is ook heerlijk als saus bij groente. Serveer de saus warm of koud. Maar verwarm vooral niet te lang!

ingrediënten

Ingrediënten: ​​raapzaadolie, water, 7,6% gepasteuriseerd scharrelkipeidooier, 5% geconcentreerde boter (melk), azijn, suiker, ui, zout, 1% witte wijn, 1% dragon, 0,5% kervel, mosterdzaad, verdikkingsmiddel: E415, E412, conserveermiddel: E202, E211, voedingszuur: E330, natuurlijk aroma, kruiden en specerijen, antioxidant: E385.

Allergie-informatie: Bevat melk, mosterd en ei

Bewaren: Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen consumeren.

Voedingswaarden: Energie 1970 kJ / 478 Kcal | Vet 51 g, waarvan verzadigd 6,3 g | Koolhydraten 4,2 g, waarvan suikers 4,2 g | Vezels 0,3 g | Eiwitten 1,4 g | Zout 1,5 g

Green Pepper Sauce

Jean Bâton Green Pepper Sauce wordt gemaakt met maar liefst 15% room, 5% roomboter en 3% groene peper. Deze saus gebaseerd op de klassieke Franse Keuken is heerlijk bij biefstuk, varkenshaas, gourmet en BBQ maar ook heerlijk als saus bij groente.

ingrediënten

Ingrediënten: ​​water, 15% room (melk), 5% roomboter (melk), gemodificeerd zetmeel (tapioca, maïs), suiker, 3% groene peper korrels, zout, ui, gekarameliseerde suiker, natuurlijk aroma, voedingszuur: melkzuur, verdikkingsmiddel: carrageen.

Allergie-informatie: Bevat melk

Bewaren: Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen consumeren.

Voedingswaarden: Per 100 ml Energie 557 kJ / 134 Kcal Vet 10 g, waarvan verzadigd 7,1 g | Koolhydraten 10 g, waarvan suikers 4,9 g | Vezels 0,2 g | Eiwitten 0,6 g | Zout 1,5 g

Hollandaise Sauce

Jean Bâton Hollandaise Sauce is de Franse klassieker. Deze saus gebaseerd op boter en ei wordt traditioneel geserveerd bij gepocheerd ei als Eggs Benedict. Maar is ook heerlijk als saus bij vis, asperges of andere groente. Serveer de saus warm of koud. Maar verwarm vooral niet te lang!

ingrediënten

Ingrediënten: ​​raapzaadolie, water, 7,6% gepasteuriseerd scharrelkipeidooier, 5% geconcentreerde boter (melk), azijn, suiker, zout, mosterdzaad, verdikkingsmiddel: E415, E412, conserveermiddel: E202, E211, voedingszuur: E330, natuurlijk aroma, kruiden en specerijen, antioxidant: E385.

Allergie-informatie: Bevat mosterd en ei

Bewaren: Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen consumeren.

Voedingswaarden: Energie 1963 kJ / 477 Kcal Vet 51 g, waarvan verzadigd 6,3 g | Koolhydraten 4,0 g, waarvan suikers 4,0 g | Vezels 0,1 g | Eiwitten 1,3 g | Zout 1,5 g

Red Wine Sauce

Red Wine Sauce

Jean Bâton Red Wine Sauce wordt gemaakt met maar liefst 50% rode wijn en 5% roomboter. Deze saus gebaseerd op de klassieke Franse Keuken is heerlijk bij wild, roodvlees, gourmet en BBQ.

ingrediënten

Ingrediënten: ​​50% rode wijn (sulfiet), water, 5% roomboter (melk), gemodificeerd zetmeel (tapioca, maïs), suiker, zout, ui, natuurlijk aroma, tijm, zwarte peper. Let op dit product bevat een kleine hoeveelheid alcohol.

Allergie-informatie: Bevat sulfiet en melk

Bewaren: Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen consumeren.

Voedingswaarden: Per 100 ml Energie 345 kJ / 83 Kcal | Vet 4 g, waarvan verzadigd 2,9 g | Koolhydraten 11 g, waarvan suikers 5,7 g | Vezels 0,2 g | Eiwitten 0,6 g | Zout 1,3 g

Truffle Sauce

Jean Bâton Truffle Sauce wordt gemaakt met maar liefst 15% room, 5% roomboter en echter truffel. Deze saus gebaseerd op de klassieke Franse Keuken is heerlijk bij rood vlees, gourmet en BBQ maar ook heerlijk als saus bij groente.

ingrediënten

Ingrediënten: water, 15% room (melk), 5% roomboter (melk), gemodificeerd zetmeel (tapioca, maïs), suiker, 1,5% truffel (Tuber aestivum vitt), zout, zonnebloemolie, gekarameliseerde suiker, aroma, voedingszuur: melkzuur, verdikkingsmiddel: carrageen.

Allergie-informatie: Bevat melk

Bewaren: Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen consumeren.

Voedingswaarden: Per 100 ml Energie 575 kJ / 139 Kcal Vet 11 g, waarvan verzadigd 7,2 g | Koolhydraten 9,5 g, waarvan suikers 4,6 g | Vezels 0,0 g | Eiwitten 0,4 g | Zout 1,3 g

Organic No Sugar

Jean Bâton Organic No Sugar, onze biologische mayonaise wordt gemaakt van 100% biologische ingrediënten, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Ook voegen we geen suiker toe. Lekker friszuur van smaak.

productinformatie

Ingrediënten: 80% zonnebloemolie*, gepasteuriseerd eidooier*, water, azijn*, zout, mosterdzaad*, curcuma*. *Grondstoffen van biologische oorsprong.

Allergie-informatie: Bevat mosterd en ei

Bewaren: Jean Bâton houdt niet van voedselverspilling. Daarom raden we aan de mayonaise na opening koel te bewaren, dan blijft deze het lekkerst. Is de tht-datum verstreken? Als je niks afwijkend ziet, proeft of ruikt kun je de mayonaise gewoon blijven eten.

Voedingswaarden: per 100 gram Energie 3052kJ/742 Kcal, Vet 82g, waarvan verzadigd 10g, koolhydraten 0,4g, waarvan suikers 0,1g, vezels 0,1g, eiwitten 1,7g, zout 1,5g.

Absolutely Vegan

In onze Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo hebben we eidooier vervangen door plantaardige ingrediënten. Verder gebruiken we alleen ingrediënten die ook in een ‘gewone’ mayonaise horen. Daarmee wordt de Vegan Mayo net zo lekker en romig.

productinformatie

Ingrediënten: raapzaadolie 70%, water, azijn, suiker, zout, gemodificeerd maïszetmeel, mosterdzaad, kruiden en specerijen, antioxidant: E385.

Allergie-informatie: Bevat mosterd

Bewaren: Jean Bâton houdt niet van voedselverspilling. Daarom raden we aan de mayo na opening koel te bewaren, dan blijft deze het lekkerst. Is de tht-datum verstreken? Als je niks afwijkend ziet, proeft of ruikt kun je de mayo gewoon blijven eten.

Voedingswaarden:per 100 gram Energie 2889kJ/702 Kcal, Vet 70g, waarvan verzadigd 4,9g, koolhydraten 5,5g, waarvan suikers 4,0g, vezels 0,0g, eiwitten 0,1g, zout 1,2g.

Nu ook als Knijpfles!

Onze Absolutely Vegan Mayo is nu ook verkrijgbaar in een handige knijpfles!

Belgian Recipe

Jean Bâton Belgian Recipe wordt gemaakt met maar liefst 80% olie, 7,5% eigeel en lekker veel azijn. Dat geeft deze mayonaise zijn kenmerkende fris-zure smaak. Net als bij het Vlaams frietkot. Heerlijk bij dikke frieten!

productinformatie

Ingrediënten: 80% raapzaadolie, gepasteuriseerd scharrelkipeidooier, water, azijn, zout, mosterdzaad, kruiden en specerijen, antioxidant: E385.

Allergie-informatie: Bevat mosterd en ei

Bewaren: Jean Bâton houdt niet van voedselverspilling. Daarom raden we aan de mayonaise na opening koel te bewaren, dan blijft deze het lekkerst. Is de tht-datum verstreken? Als je niks afwijkend ziet, proeft of ruikt kun je de mayonaise gewoon blijven eten.

Voedingswaarden: per 100 gram Energie 3072kJ/747 Kcal, Vet 82g, waarvan verzadigd 6,3g, koolhydraten 0,3g, waarvan suikers 0,1g, vezels 0,1g, eiwitten 1,4g, zout 1,5g.

Black Truffle

Black Truffle Mayonnaise

De beroemde Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise is bereid met 1,5% echte truffel en past perfect bij een mooi stuk vlees. Maar de Jean Bâton truffelmayonaise maakt ook direct iets bijzonders van een broodje oude kaas, een carpaccio of een moot kabeljauw.

ingrediënten

Ingrediënten: 74,5% raapzaadolie, gepasteuriseerd scharrelkipeidooier, azijn, suiker, 1,5% truffel (Tuber aestivum vitt), 1,5% zonnebloemolie, aroma, zout, mosterdzaad, kruiden en specerijen, antioxidant: E385.

Allergie-informatie: Bevat mosterd en ei

Bewaren: Jean Bâton houdt niet van voedselverspilling. Daarom raden we aan de mayonaise na opening koel te bewaren, dan blijft deze het lekkerst. Is de tht datum verstreken? Als je niks afwijkend ziet, proeft of ruikt kun je de mayonaise gewoon blijven eten.

Voedingswaarden: per 100 gram Energie 2980kJ/724 Kcal, Vet 78g, waarvan verzadigd 6,4g, koolhydraten 3,8g, waarvan suikers 3,5g, vezels 0,1g, eiwitten 1,3g, zout 1,8g.

Nu ook in knijpfles! 

Onze Black Truffle Mayonnaise is nu ook verkrijgbaar in een handige knijpfles!