Cripsy Courgette

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 125 gram Panko
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 1 a 2 eieren
  • Zest van 1/2 citroen
  • Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo
Bereidingstijd:
40
Aantal personen:
2 personen
  1. Verwarm de oven op 180 graden. Leg een vel bakpapier op een bakplaat.
  2. Was de courgette en snij deze in ‘frietjes’.
  3. Kluts het ei in een kom. Meng de panko met de Parmezaanse kaas en de citroen zest. Haal je courgette frietjes door het ei en daarna door het panko mengsel en leg deze op de bakplaat met voldoende ruimte ertussen.
  4. Bak de courgette frietjes goudbruin en krokant in 20 minuten, na 10 minuten even omdraaien.
  5. Serveer de frietjes met Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise