Varkenshaas met Black Truffle Mayonnaise
Ingrediënten
- 2 varkenshaasjes
- 100 gram ontbijtspek lange repen
- Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
- boter om in te bakken
- Bereidingstijd:
- 45
- Aantal personen:
- 4 personen
- Haal de varkenshaas op tijd uit de koelkast en dep deze droog en laat op temperatuur komen. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden.
- Smeer de varkenshaas rondom in met een laagje truffel mayonaise en wikkel hier het spek om heen. Herhaal dit bij het tweede varkenshaasje.
- Zet een grote braadpan op het vuur en laat hier een klontje boter goudbruin in worden en leg de varkenshaasjes in de pan. Bak deze ongeveer 2 minuten aan elke zijde, tot het spek mooi aangebakken is.
- Haal de varkenshaas uit de pan en leg deze in een ovenschaal. Bak de varkenshaas nog ongeveer 15 tot 20 minuten gaar in de oven.