Gegratineerde bloemkool

Ingrediënten

  • 1 kleine bloemkool
  • Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo
  • Kerriepoeder
  • Olie en kruiden naar smaak
Bereidingstijd:
90 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de bladen van de bloemkool en snijd de onderste steel recht af, zodat de bloemkool rechtop blijft staan. Was de bloemkool en maak deze goed droog met keukenpapier.
  2. Leg de bloemkool op een met bakpapier beklede ovenschaal. Mix de kerriepoeder door de Jean Bâton Absolutely Vegan. Smeer de bloemkool in met de kerriemayonaise.
  3. Zet de bloemkool in de oven en bak 70 minuten. Eetsmakelijk!
  4. Tip: Gegratineerde bloemkool is niet alleen lekker, hij ziet er ook beeldschoon uit als je deze in zijn geheel bereidt en serveert. Makkelijk met frites van zoete aardappel: het kan tegelijk in de oven. Zo heb je een simpel maar spectaculair maal!

Meer recepten

2 personen | 60 minuten

Vega Burger met Vegan Mayo

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 15 minuten

Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing