Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

Ingrediënten

  • 1 avocado
  • 1 zoete aardappel
  • 100 g brie
  • 100 g rosbief (gesneden)
  • 100 g rucola
  • 2 plakjes parmaham
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
  • 1 flesje Jean Bâton Black Truffle Dressing
Bereidingstijd:
50 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Bak de plakjes ham 10 minuten op bakpapier op 180°C in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn en laat afkoelen op keukenpapier.
  2. Snijd de zoete aardappel in frietjes en bak die 30 minuten in een oven op 180°C.
  3. Snijd de avocado in plakjes en de brie in blokjes.
  4. Leg de plakjes rosbief op een schaal en hierop de rucola.
  5. Verdeel hierover de zoete aardappel, avocado, brie en uitgebakken parmaham.
  6. Maak op smaak met lekker veel Jean Bâton Black Truffle Dressing en strooi er de pijnboompitten over.

Meer recepten

2 personen | 60 minuten

Vega Burger met Vegan Mayo

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 15 minuten

Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing