Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise
Ingrediënten
- 2 stevige boterhammen (bijv. zuurdesem- of speltbrood)
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 2 handjes veldsla (of rucola), gewassen
- 6 plakken gebraden rosbief (vleeswaar)
- 1 eetlepel Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
- grof zeezout en zwarte peper uit de molen
- bieslook, fijngesneden
- Bereidingstijd:
- 10 minuten
- Aantal personen:
- 1 persoon
- Verwarm een kleine koekenpan zonder boter of olie op hoog vuur op het fornuis.
- Voeg de pijnboompitten toe als de pan heet is en rooster tot ze lichtbruin kleuren. Let goed op: ze verbranden snel. Dan worden ze bitter.
- Strooi ze op een stuk keukenpapier en laat afkoelen.
- Leg de boterhammen ieder op een bord.
- Beleg elke boterham met een handje sla en 3 plakken rosbief.
- Verdeel over elke boterham een halve eetlepel truffelmayonaise.
- Verdeel de pijnboompitten erover.
- Strooi bieslook naar smaak erover.
- Breng op smaak met versgemalen zeezout en peper.
- Tip: Leg er een extra snee brood op en maak op die manier een sandwich die je lekker met je handen kunt eten!