Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

  • 2 stevige boterhammen (bijv. zuurdesem- of speltbrood)
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 2 handjes veldsla (of rucola), gewassen
  • 6 plakken gebraden rosbief (vleeswaar)
  • 1 eetlepel Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
  • grof zeezout en zwarte peper uit de molen
  • bieslook, fijngesneden
Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
1 persoon
  1. Verwarm een kleine koekenpan zonder boter of olie op hoog vuur op het fornuis.
  2. Voeg de pijnboompitten toe als de pan heet is en rooster tot ze lichtbruin kleuren. Let goed op: ze verbranden snel. Dan worden ze bitter.
  3. Strooi ze op een stuk keukenpapier en laat afkoelen.
  4. Leg de boterhammen ieder op een bord.
  5. Beleg elke boterham met een handje sla en 3 plakken rosbief.
  6. Verdeel over elke boterham een halve eetlepel truffelmayonaise.
  7. Verdeel de pijnboompitten erover.
  8. Strooi bieslook naar smaak erover.
  9. Breng op smaak met versgemalen zeezout en peper.
  10. Tip: Leg er een extra snee brood op en maak op die manier een sandwich die je lekker met je handen kunt eten!

Meer recepten

2 personen | 60 minuten

Vega Burger met Vegan Mayo

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 15 minuten

Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing