Artisjok met Absolutely Vegan Dip

Ingrediënten

  • 2 artisjokken
  • 1/4 citroen
  • 4 eetlepels soja yoghurt
  • 2 eetlepels Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo
  • rasp en sap van ¼ citroen
  • zwarte peper
  • zout
Bereidingstijd:
40 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Breng een grote pan met ruim water en wat citroensap aan de kook. Snijd de steel van de artisjokken en wrijf de onderkant in met citroen.
  2. Voeg de artisjokken toe aan het kokende water. Leg een bord of iets dergelijks op de artisjokken zodat deze onder water staan, anders kunnen ze verkleuren.
  3. Na 20 minuten prik je met een vork in de onderkant van de artisjok, als deze zacht is, zijn ze klaar. Dit kan variëren met de grootte van de artisjok bloem.
  4. Maak ondertussen de frisse dip. Meng alle ingrediënten voor de dip door elkaar en breng indien nodig op smaak met peper en zout. Serveer de artisjok samen met de dip op een borrelplank of als voorgerecht.
  5. Tip: Ook lekker, vervang de vegan mayonnaise voor Amazing Mustard Mayonnaise.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise