Bagel met avocado-eisalade
Ingrediënten
- 4 bagels
- 4 eieren
- 2 eetrijpe avocado’s
- 1 rode peper
- 20 sprietjes bieslook (bakje à 20 g)
- 4 el Organic No Sugar Mayonnaise of Belgian Recipe Mayonnaise
- 0,5 tl kerrie
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
- Aantal personen:
- 4 personen
- Bak de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken en pel ze. Snijd in kleine blokjes en doe in een kom.
- Halveer de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in kleine blokjes en doe bij het ei.
- Halveer de rode peper en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes en de bieslook fijn. Voeg beide toe aan de avocado en ei.
- Voeg de mayonaise en kerrie toe en meng alles door elkaar. Breng eventueel verder op smaak.