Bagel met avocado-eisalade

Ingrediënten

  • 4 bagels
  • 4 eieren
  • 2 eetrijpe avocado’s
  • 1 rode peper
  • 20 sprietjes bieslook (bakje à 20 g)
  • 4 el Organic No Sugar Mayonnaise of Belgian Recipe Mayonnaise
  • 0,5 tl kerrie
Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Bak de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken en pel ze. Snijd in kleine blokjes en doe in een kom.
  3. Halveer de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in kleine blokjes en doe bij het ei.
  4. Halveer de rode peper en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes en de bieslook fijn. Voeg beide toe aan de avocado en ei.
  5. Voeg de mayonaise en kerrie toe en meng alles door elkaar. Breng eventueel verder op smaak.

Meer recepten

2 personen | 30 minuten

Pad Thai Salade met Zingy Lemon Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise