Biefstuk spiesjes van de BBQ met Classiques Pepper Sauce en friet

Ingrediënten

  • 300 gram biefstuk
  • 1 paprika
  • 1 kleine ui
  • 4 lange saté stokjes
  • peper en zout
  • 500 gram Franse friet voor in de oven of airfryer
  • Jean Bâton Classiques Pepper Sauce
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Week de saté stokjes in water. Verhit de oven voor op 200 graden. Steek de bbq aan.
  2. Snij de biefstuk in kleinere stukken. Op elke stokje komt ongeveer 75 gr per persoon.
  3. Was de paprika en snij deze in kleine vierkantjes, doe hetzelfde met de ui.
  4. Rijg de stokjes om en om, biefstuk, paprika, ui en herhaal dit. Tot elk stokje gelijk is. Zet apart tot de bbq flink heet is
  5. Bak ondertussen de friet af in de oven of air fryer
  6. Grill de biefstuk spiesjes kort aan elke zijde. Serveer deze met de peper saus, friet en optioneel een frisse salade on the side.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise