Biefstuk spiesjes van de BBQ met Classiques Pepper Sauce en friet
Ingrediënten
- 300 gram biefstuk
- 1 paprika
- 1 kleine ui
- 4 lange saté stokjes
- peper en zout
- 500 gram Franse friet voor in de oven of airfryer
- Jean Bâton Classiques Pepper Sauce
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
- Aantal personen:
- 4 personen
- Week de saté stokjes in water. Verhit de oven voor op 200 graden. Steek de bbq aan.
- Snij de biefstuk in kleinere stukken. Op elke stokje komt ongeveer 75 gr per persoon.
- Was de paprika en snij deze in kleine vierkantjes, doe hetzelfde met de ui.
- Rijg de stokjes om en om, biefstuk, paprika, ui en herhaal dit. Tot elk stokje gelijk is. Zet apart tot de bbq flink heet is
- Bak ondertussen de friet af in de oven of air fryer
- Grill de biefstuk spiesjes kort aan elke zijde. Serveer deze met de peper saus, friet en optioneel een frisse salade on the side.