Broodje hamburger met Black Truffle

Ingrediënten

  • 4 black angus burgers a 200 gram
  • 4 hamburgerbroodjes met sesam zaad
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 courgette
  • rucola
  • olijfolie
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Maak de bbq klaar, vullen met kolen, aansteken en breng op een temperatuur van ongeveer 200 graden. Haal het vlees een half uur van te voren uit de koelkast.
  2. Was de groenten en snijdt de paprika in repen van 2 a 3 cm en de courgette in dikke linten of plakken.
  3. Grill de groenten op de bbq een paar minuten per kant tot deze beetgaar zijn en grill de burgers voor ongeveer 10 minuten op direct vuur. Bestrijk de gegrilde groenten met wat olijfolie.
  4. Wanneer de burger klaar zijn, snijdt je de hamburger broodjes doormidden bestrijk deze met wat Jean Bâton Black Truffle mayonaise en leg je die heel even met de besmeerde kant op de bbq, dit hoeft maar heel kort.
  5. Bouw de burger op in laagjes, door vanaf onder op de onderkant van het broodje 1 tl mayonaise uit te smeren, klein handje rucola, gegrilde paprika, hamburger, gegrilde paprika, gegrilde courgette en af te toppen met nog wat mayonaise en de bovenkant van het broodje.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise