Broodje Oesterzwam Shoarma
Ingrediënten
- 400 gram oesterzwammen
- 1 el shoarma kruiden
- botersla
- 3 el Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo
- 1/2 teen knoflook
- verse peterselie
- 1 el kwark
- 2 witte pistoletjes
- zonnebloemolie
- peper en zout
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Maak de oesterzwammen schoon en snij deze in dunne reepjes.
- Bak de paddestoelen in 1 el olie en voeg hieraan de shoarmakruiden toe. Bak lekker door.
- Meng ondertussen de vegan mayo met de knoflook, 1 el fijngesneden peterselie en de kwark tot een knoflooksaus. Breng op smaak met peper en zout.
- Snij de pistoletjes van boven open en smeer deze in met wat knoflooksaus, beleg met de botersla en verdeel hier de shoarma over. Top af met wat verse peterselie en nog wat extra knoflooksaus.