Broodje Oesterzwam Shoarma

Ingrediënten

  • 400 gram oesterzwammen
  • 1 el shoarma kruiden
  • botersla
  • 3 el Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo
  • 1/2 teen knoflook
  • verse peterselie
  • 1 el kwark
  • 2 witte pistoletjes
  • zonnebloemolie
  • peper en zout
Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Maak de oesterzwammen schoon en snij deze in dunne reepjes.
  2. Bak de paddestoelen in 1 el olie en voeg hieraan de shoarmakruiden toe. Bak lekker door.
  3. Meng ondertussen de vegan mayo met de knoflook, 1 el fijngesneden peterselie en de kwark tot een knoflooksaus. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Snij de pistoletjes van boven open en smeer deze in met wat knoflooksaus, beleg met de botersla en verdeel hier de shoarma over. Top af met wat verse peterselie en nog wat extra knoflooksaus.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise