Broodje Pulled Jack Fruit met Absolutely Vegan Mayo

Ingrediënten

  • 2 multikoren bollen
  • Rauwkost mix van selderij, radijs, lente ui en rode ui
  • 1 blik jackfruit van Fairtrade
  • 1 el zonnebloemolie
  • 2  el bbq saus of 1 meer naar smaak
  • 1 el soja saus
  • 1 tl komijn poeder
  • Verse koriander
  • Tube Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo
  • Limoen partjes (optioneel)
Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Bak de multikoren bollen af volgens de gebruiksaanwijzing. Laat afkoelen.
  2. Laat het blik jackfruit uitlekken. Spoel de jackfruit af onder koud water. Laat nog even uitlekken. Trek de jackfruit een beetje uit elkaar met twee vorken om de gewenste structuur te krijgen.
  3. Laat 1 el olie in een pan heet worden, bak hier in de jackfruit samen met de komijnpoeder even kort aan. Voeg hierna de sojasaus toe en als laatste de bbq saus.
  4. Snijdt de bollen doormidden. Beleg elke bol met een handje rauwkost mix, pulled jackfruit en verse koriander. Maak af met wat Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo. Indien gewenst kun je er een partje limoen bij serveren, voor nog meer smaak.

Meer recepten

personen | 60 minuten

Quiche met Black Truffle Dressing

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise