Bruschetta met Burrata
Ingrediënten
- 4 plakken vers boerenbrood (of brood naar keuze)
- 250 gram cherry tomaatjes
- 1 tl oregano
- 1 el olijfolie
- peper
- zout
- 200 gram burrata
- 2 avocado’s
- rucola
- Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Was en droog de tomaatjes en leg deze in een ovenschaal. Besprenkel de tomaatjes met olijfolie en rol ze er even goed doorheen, zodat de olie gelijk verdeeld is. Strooi hier de oregano overheen en breng op smaak met wat peper en zout. Pof de tomaatjes voor 15 tot 20 minuten in de oven.
- Toast de boterhammen goudbruin in de broodrooster of in de pan. Schil en snij de avocado ondertussen in plakken en laat de burrata goed uitlekken. Verdeel de burrata in 4 delen.
- Beleg elke boterham met een deel gepofte tomaatjes, burrata en avocado en leg hierop nog wat rucola. Maak af met een lekkere toef Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise