Carpacciobonbon met Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

  • 200 gram rundercarpaccio in plakken (ongeveer 18 plakjes)
  • Rucola 20 gram grof gesneden
  • 1 el Pijnboompitten
  • 1 el Parmezaan flakes en wat extra om er overheen te strooien
  • 1 el Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
6 personen
  1. Ook benodigd: vershoudfolie, Klein schaaltje en een kom
  2. Bak de pijnboompitten even kort aan in een droge pan op middelhoog vuur tot ze licht kleuren. Meng in de kom de rucola, Parmezaan, ¾ van de pijnboompitten en 1 eetlepel Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise door elkaar.
  3. Leg een stuk verhoudfolie in het schaaltje. Leg hierop 3 plakken carpaccio overlappend. Schep 1 el van het mengsel in het midden van het schaaltje. Vouw de punten van het folie naar elkaar toe en draai het folie dicht, zodat de “bonbon” sluit. Herhaal dit zes keer. Leg de bonbons even in de koeling, om wat steviger te worden.
  4. Serveer met een beetje Parmezaan, pijnboompitje, rucola en een stipje Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise erboven op.

Meer recepten

personen | 60 minuten

Quiche met Black Truffle Dressing

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise