Dubble Burger met Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

  • 2 runderburgers
  • 2 hamburgerbroodjes
  • 1 rode paprika
  • 1 handje botersla
  • 1 plak Old Amsterdam kaas in kleine stukjes gebrokkeld
  • Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
  • olijfolie
  • peper
  • zout
Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Was de rode paprika en snijd in reepjes. Smeer de reepjes licht in met olijfolie. Verwarm een grillpan op het vuur. Grill de rode paprika in de grillpan, tot er mooie grillstrepen ontstaan en de paprika beetgaar is. Haal ze uit de pan en zet apart.
  2. Breng de burgers op smaak met wat peper en zout. Grill de burgers tot deze gaar zijn.
  3. Was in de tussentijd de sla en brokkel de oude kaas in stukjes. Snijd twee broodjes open en gebruik van het tweede broodje alleen de onderkant. smeer de gesneden kanten in met wat Jean Bâton Black Truffle mayonnaise en grill deze kort in de grillpan.
  4. Leg wat botersla en gegrilde paprika op een onderkant van een broodje, leg hier de burger op en de helft van de oude kaas met 1 theelepel Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise. Leg hier de andere onderkant bovenop en herhaal deze stappen, sla, paprika, burger, kaas en mayonaise. Leg de bovenkant hierop en steek hier indien nodig een grote prikker doorheen. Smakelijk!

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise