Gevuld ei met bacon en Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 2 eetlepels Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
  • 2 plakken bacon
  • 1 bosuitje in dunne ringetjes gesneden
  • peper en grof zeezout
Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Leg de eieren in een pan en vul deze met koud water totdat de eieren net onder water staan. Zet de pan op het vuur en kook de eieren, zodra het water kookt, in 8 minuten gaar.
  2. Bak ondertussen de bacon uit, totdat deze helemaal krokant is. Schep de bacon uit de pan en laat deze uitlekken op een stuk keukenpapier.
  3. Pel de eieren voor de helft en snijd het kopje er af. Haal met een theelepel de dooier eruit. Prak de eidooiers met een vork in een kom en meng deze met de Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise. Breng licht op smaak met peper en zout. Mocht het eigeel mengsel nog iets te droog zijn, dan naar smaak extra mayonaise toevoegen.
  4. Schep het eigeel mengsel in een spuitzak en vul de eieren met het mengsel. Verkruimel de bacon over de gevulde eieren en maak deze af met de bosui ringetjes en een snufje grof zeezout naar smaak. Geniet!

Meer recepten

2 personen | 60 minuten

Vega Burger met Vegan Mayo

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 15 minuten

Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing