Gevuld Ei met Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

  • 8 eieren (M)
  • 1,5 el Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
  • 2 el panko of broodkruim
  • Snuf zeezout
  • 3 stengels bieslook
Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Kook de eieren hard (+/- 8 minuten in kokend water) Pel de eieren en snij deze doormidden in de lengte. Haal het eigeel eruit en doe dit in een aparte kom.
  2. Meng het eigeel met de Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise tot een gladde romige massa (niet smeuïg genoeg, voeg nog wat Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise toe) en doe deze in een spuitzak.
  3. Bak de panko in een droge pan tot deze goud bruin begint te kleuren. Strooi en een snufje zeezout overheen en zet apart. Snij ondertussen de bieslook in kleine ringetjes.
  4. Leg de eieren op een bord en vul deze met behulp van de spuitzak met het eigeelmengsel. Strooi er wat krokante panko en de bieslook ringetjes overheen. Smakelijk!

Meer recepten

1 persoon | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise