Gevulde Portobello’s met Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

  • 2 grote portobello ‘s
  • 200 gram paddenstoelen mix
  • 1 sjalotje
  • 1 el olijfolie
  • Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
  • 2 rondjes geitenkaas (pakje van 5 stuks)
  • Bieslook
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Maak de portobello ‘s schoon met keuken papier en verwijder de stam en indien nodig de binnen randen (leg deze bij de andere paddenstoelen). Zodat er een mooi kommetje ontstaat. Leg in een ovenschaal de twee portobello ’s.
  3. Maak de paddenstoelen mix schoon en snij in kleine blokjes (stam van de portobello ‘s kun je ook fijn snijden). Snipper het sjalotje fijn.
  4. Zet een koekenpan op het vuur en warm 1 el olijfolie op, voeg hieraan de sjalot toe en bak voor drie minuten tot deze glazig is. Voeg de paddenstoelen mix toe tot deze gaar zijn.
  5. Schep het mengsel uit de pan in een kom en roer hier 1 el Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise doorheen.
  6. Schep twee grote eetlepels van het mengsel in elke portobello. Leg hierop een rondje geitenkaas en bak voor ongeveer 15 minuten in de oven af. Bestrooi de portobello ’s met vers gesneden bieslook voor het serveren.

Meer recepten

1 persoon | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise