Hamburger met Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

  • 4 hamburger broodjes met sesam
  • Klontje roomboter
  • 4 runder-hamburgers
  • 1 rode ui in dunne ringen
  • Botersla (zakje 80 gr)
  • 1 vleestomaat in 8 dunne plakken snijden
  • Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Laat een klontje roomboter in een koekenpan smelten en bak hierin de 4 runder-hamburgers bruin en gaar. Voeg de laatste 5 minuten de rode ui ringen toe aan de pan en keer regelmatig. Snijd ondertussen de broodjes door midden en bak deze af in de voorverwarmde oven voor 5 minuten tot de een mooie bruine kleur hebben gekregen (in de gaten houden iedere oven is anders).
  3. Beleg elke onderkant van een broodje met een lepel Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise, handje botersla, de hamburger, twee tomaten plakken, rode ui ringen en nog een beetje extra Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise voor de liefhebbers. Bovenkant van de bol erop, prikker erdoor en smakelijk!

Meer recepten

personen | 60 minuten

Quiche met Black Truffle Dressing

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise