Hotdog met Chipolata worstjes en Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

  • 4 hotdog broodjes
  • 4 chipolata worstjes
  • Rucola
  • Gesneden rode kool
  • Enrico Tomberry Tomatenkaviaar
  • Gefrituurde uitjes
  • Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Snijd de hotdog broodjes van boven in, smeer beide zijden in met Black Truffle. Grill de chilpolata worstjes totdat deze gaat zijn.
  2. Beleg de broodjes met wat rucola en de chipolata worstjes en maak af met wat gesneden rode kool, Tomberry tomaatjes en gefrituurde uitjes. On top nog wat extra Black truffle voor de liefhebber.

Meer recepten

2 personen | 60 minuten

Vega Burger met Vegan Mayo

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 15 minuten

Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing