Kabeljauw met Classiques Ravigote Sauce

Ingrediënten

  • 2 kabeljauw haas filets (150gram per persoon)
  • 1/2 kropsla
  • Olijfolie
  • Mosterd
  • Citroensap
  • Peper en zout
  • Kappertjes
  • Dille
  • Jean Bâton Classiques Ravigote Sauce
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Knijp wat citroen sap over de vis. Breng op smaak met wat peper en zout.
  2. Grill de kabeljauw haas filets in een Dutch oven of gietijzeren pan op de bbq. Tot deze net gaar zijn. Laat met aluminiumfolie over de vis nog even nagaren van de bbq af.
  3. Was de sla. Meng wat citroen sap met olijfolie, mespuntje mosterd en wat peper en zout tot een vinaigrette.
  4. Serveer de kabeljauw haas filet met kappertjes, verse dille en Jean Bâton Classiques Ravigote Sauce
  5. Meng de kropsla met de vinaigrette en strooi hier ook wat kappertjes en verse dille overheen. Verdeel deze over de twee borden. Smakelijk!

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise