Kerststerren Carpaccio met Black Truffle Mayonnaise
Ingrediënten
- 120 gram carpaccio
- Kappertjes
- Pijnboompitten
- Rucola
- Parmezaanse kaas
- Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
- 2 sneetjes casino wit
- Steker ster vorm
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Rooster twee met truffel mayonaise besmeerde boterhammen goudbruin in de oven. Steek met een kleine steker sterren croutons uit de boterhammen.
- Leg de carpaccio op het bord. Verdel hier een handje rucola overheen. Schaaf de Parmezaanse kaas boven de carpaccio. En maak af met wat kappertjes en pijnboompitjes.
- Spuit met de Black Truffle mayonaise knijpfles of tube toefjes op de carpaccio en verdeel de sterren croutons over het bord voor die extra knapperige bite.
- Heb je een pot truffelmayonaise ipv een knijpfles of tube, gebruik dan een spuitzakje om mooi toefjes op het bord te maken.