Loaded Vegan Fries

Ingrediënten

  • 400 gram oven friet
  • 300 gram oesterzwammen
  • 1 el olijfolie
  • 1 el Mexicaanse kruiden taco Euroma
  • 50 gram violife grated mozzarella flavour
  • 1 trostomaat
  • 1 avocado
  • 1 bosuitje
  • 3 takjes koriander, de blaadjes ervan fijn snijden
  • 1 el bbq saus
  • 1 el Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo
  • 1 limoen in partjes
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Verwarm de oven voor. Bak de ovenfriet af naar de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Maak ondertussen de oesterzwammen schoon en snij deze in dunne reepjes. Wok ze met 1 el olijfolie en 1 el Mexicaanse kruiden in 5 minuten gaar op hoog vuur. Zet apart.
  3. Was alle groenten en kruiden. Snij de tomaat in kleine blokjes en de bosui in ringen. Ontpit en schil de avocado, snijd daarna in plakken. Pluk de blaadjes van de koriander en snijd deze fijn. Zet alles apart.
  4. Haal nu de friet uit de oven en leg deze in een kleine ovenschaal (zet de oven nog niet uit). Verdeel hier de oesterzwammen over en vervolgens de kaas. Zet dit nog een paar minuten terug in de oven.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven, schenk hier wat bbq saus en Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo overheen, ook lekker om te dippen ernaast :) Verdeel de tomatenblokjes, bosui en verse koriander over de loades fries.
  6. Tip: Serveer met wat partjes limoen en smakelijk eten!

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise