Mexican Corn

Ingrediënten

  • 1 el Jean Bâton Organic Nu Sugar Mayonnaise
  • 500 gram maïs uit blik
  • 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 bosuitjes
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 50 gram feta kaas
  • 1 rode peper
  • verse koriander
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Rasp de Parmezaanse kaas fijn. Verkruimel de feta kaas. Snij de bosui en rode peper in ringen. Spoel de mais even af en laat de deze goed uitlekken.
  3. Doe de maïs in een ovenschaal en roer hier 1 el mayonaise,1 tl gerookt paprika en de helft van de bosuitjes doorheen. Bestrooi de mais met de Parmezaan en zet deze in de oven voor +/- 20 minuten tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  4. Serveer de mais met de andere helft van de bosui en rode peper ringen (naar smaak hoeveel pit je wilt) en maak af met de verkruimelde feta en wat verse korianderblaadjes. Smakelijk!

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise