Mini Quiches met truffelmayonaise

Ingrediënten

  • 1  rol vers bladerdeeg
  • Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
  • 1 ei
  • Scheutje kookroom of slagroom
  • 125 gram courgette, paprika en rode ui in fijne blokjes gesneden
  • Geraspte kaas
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
6 personen
  1. Verwarm de oven op 200 graden.
  2. Vet een muffin bakvorm in met wat truffelmayonaise. Snij met een ronde steker (of met een groot glas) 6 cirkels uit het koude bladerdeeg. Druk deze in de bakvorm.
  3. Mix het ei met een lepel mayonaise en scheutje room.
  4. Verdeel de groenten in de quiche bakjes en strooi hier wat geraspte kaas overheen.
  5. Verdeel het eimengsel over de mini quiches
  6. Bak in de oven voor ongeveer 15 minuten. Tot de quiches gaar en mooi bruin zijn.
  7. TIP: Met het overgebleven bladerdeeg kun je zelf nog kaasstengels of sterren maken. Snij vormpjes uit en bestrooi met kaas. Bak even kort goudbruin af in de oven naast de quiches. Heerlijk om te dippen in Black Truffle mayonaise of gewoon lekker bij soep.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise