Naanbrood met vijgen en truffelmayonaise
Ingrediënten
- 2 naanbroden
- 50 gram rucola
- 2 vijgen
- 2 eetlepels Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
- 80 gram cherrytomaatjes
- Handje hazelnoten
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Snijd de tomaatjes en de vijgen in de lengte doormidden. Snijd de rode ui in dunne, halve ringen.
- Hak de hazelnoten fijn.
- Toast het naanbrood in een droge pan aan één zijde.
- Smeer de Black Truffle Mayonnaise op het naanbrood aan de zijde die getoast is.
- Beleg het naanbrood met de vijgen en cherrytomaatjes, zet ze mooi rechtop voor een leuk effect, leg de rode ui en rucola er speels doorheen. Wees subtiel met de rucola.
- Bestrooi met wat hazelnoten en maak eventueel af met een scheut olijfolie. Drizzle wat Black Truffle Mayonnaise over het gerecht om het af te maken.