Naanbrood met vijgen en truffelmayonaise

Ingrediënten

  • 2 naanbroden
  • 50 gram rucola
  • 2 vijgen
  • 2 eetlepels Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
  • 80 gram cherrytomaatjes 
  • Handje hazelnoten
Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Snijd de tomaatjes en de vijgen in de lengte doormidden. Snijd de rode ui in dunne, halve ringen.
  2. Hak de hazelnoten fijn.
  3. Toast het naanbrood in een droge pan aan één zijde.
  4. Smeer de Black Truffle Mayonnaise op het naanbrood aan de zijde die getoast is.
  5. Beleg het naanbrood met de vijgen en cherrytomaatjes, zet ze mooi rechtop voor een leuk effect, leg de rode ui en rucola er speels doorheen. Wees subtiel met de rucola.
  6. Bestrooi met wat hazelnoten en maak eventueel af met een scheut olijfolie. Drizzle wat Black Truffle Mayonnaise over het gerecht om het af te maken.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise