Pappadum met gerookte zalm en Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

  • 4 pappadums
  • 100g Botersla
  • 200g gerookte zalm
  • 1 rode ui
  • 40 ml Witte wijn azijn
  • 20g suiker
  • Dille ter garnering
  • Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Snij de rode ui in ringen. Meng de witte wijn azijn en suiker.
  2. Leg de ui ringen in het azijn, suiker mengsel en laat 15 minuten weken.
  3. Bak de pappadum's aan beide kanten in een droge koekenpan tot ze krokant zijn.
  4. Leg op een bord een paar blaadjes sla. Besmeer de pappadum met een klein laagje truffel mayonaise en leg boven op de sla.
  5. Beleg de pappadum met een beetje sla en verdeel de gerookte zalm over de 4 pappadums. Leg boven op de zalm een paar uitgelekte rode ui ringen.
  6. Garneer de pappadums met een takje dille en een paar toefjes Black Truffle Mayonnaise.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise