Pappadum met gerookte zalm en Black Truffle Mayonnaise
Ingrediënten
- 4 pappadums
- 100g Botersla
- 200g gerookte zalm
- 1 rode ui
- 40 ml Witte wijn azijn
- 20g suiker
- Dille ter garnering
- Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
- Aantal personen:
- 4 personen
- Snij de rode ui in ringen. Meng de witte wijn azijn en suiker.
- Leg de ui ringen in het azijn, suiker mengsel en laat 15 minuten weken.
- Bak de pappadum's aan beide kanten in een droge koekenpan tot ze krokant zijn.
- Leg op een bord een paar blaadjes sla. Besmeer de pappadum met een klein laagje truffel mayonaise en leg boven op de sla.
- Beleg de pappadum met een beetje sla en verdeel de gerookte zalm over de 4 pappadums. Leg boven op de zalm een paar uitgelekte rode ui ringen.
- Garneer de pappadums met een takje dille en een paar toefjes Black Truffle Mayonnaise.