Pasta salade met Honey Mustard Dressing

Ingrediënten

  • 80 gr. rigatoni pasta (of andere korte pasta naar keuze)
  • ½  komkommer
  • 1 avocado
  • 2 bosui
  • 30 gramParmezaanse kaas
  • 1 tl olijfolie
  • Jean Bâton Honey Mustard dressing
  • zwarte peper
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er 1 tl olijfolie door, zodat deze niet gaat plakken. Zet weg om af te koelen.
  2. Maak van de komkommer pastalinten met een spirelli (of snijdt in dunne reepjes). Schil en ontpit de avocado en snijd deze in blokjes. Snij de bosui in dunne ringen.
  3. Doe de pasta in een salade schaal en meng deze met de komkommer, avocado, bosui en Parmezaanse kaas. Maak af met 3 el Jean Bâton Honey Mustard dressing en wat zwarte peper naar smaak, hussel de salade nog even door.
  4. Tip: serveer de salade met geroosterd brood met olijfolie en zeezout.

Meer recepten

personen | 60 minuten

Quiche met Black Truffle Dressing

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise