Pasta salade met Honey Mustard Dressing
Ingrediënten
- 80 gr. rigatoni pasta (of andere korte pasta naar keuze)
- ½ komkommer
- 1 avocado
- 2 bosui
- 30 gramParmezaanse kaas
- 1 tl olijfolie
- Jean Bâton Honey Mustard dressing
- zwarte peper
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er 1 tl olijfolie door, zodat deze niet gaat plakken. Zet weg om af te koelen.
- Maak van de komkommer pastalinten met een spirelli (of snijdt in dunne reepjes). Schil en ontpit de avocado en snijd deze in blokjes. Snij de bosui in dunne ringen.
- Doe de pasta in een salade schaal en meng deze met de komkommer, avocado, bosui en Parmezaanse kaas. Maak af met 3 el Jean Bâton Honey Mustard dressing en wat zwarte peper naar smaak, hussel de salade nog even door.
- Tip: serveer de salade met geroosterd brood met olijfolie en zeezout.