Patatas Bravas met Classiques Aioli

Ingrediënten

  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • Olijfolie
  • Grof zee zout
  • Jean Bâton Classiques Aioli
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Breng een pan water met zout aan de kook. Schil de aardappelen en snijd ze in grove blokjes van ca. 2 cm.
  2. Kook de aardappelblokjes in 9 min. net gaar. Giet af en laat in het vergiet wat afkoelen.
  3. Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de helft van de aardappelblokjes toe. Bak ze 9 min, terwijl je ze regelmatig omschept zodat ze mooi krokant zijn. Laat ze uitlekken op een met keukenpapier bekleed bord.
  4. Verhit opnieuw olijfolie in de koekenpan en bak de rest van de aardappelblokjes 9 min. Schep de aardappelblokjes van het bord met keukenpapier in een schaal.
  5. Strooi grof zeezout over de gebakken aardappelen en serveer met de Jean Bâton Classiques Aioli Sauce.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise