Patatas Bravas met Classiques Aioli
Ingrediënten
- 1 kg vastkokende aardappelen
- Olijfolie
- Grof zee zout
- Jean Bâton Classiques Aioli
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Breng een pan water met zout aan de kook. Schil de aardappelen en snijd ze in grove blokjes van ca. 2 cm.
- Kook de aardappelblokjes in 9 min. net gaar. Giet af en laat in het vergiet wat afkoelen.
- Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de helft van de aardappelblokjes toe. Bak ze 9 min, terwijl je ze regelmatig omschept zodat ze mooi krokant zijn. Laat ze uitlekken op een met keukenpapier bekleed bord.
- Verhit opnieuw olijfolie in de koekenpan en bak de rest van de aardappelblokjes 9 min. Schep de aardappelblokjes van het bord met keukenpapier in een schaal.
- Strooi grof zeezout over de gebakken aardappelen en serveer met de Jean Bâton Classiques Aioli Sauce.