Quiche met Black Truffle Dressing
Ingrediënten
1 rol hartige taart of quiche deeg uit het versvak
75 gram room
25 gram volle melk
3 eieren (L)
100 gram Gruyere kaas geraspt
125 gram gerookte spekblokjes
1 prei gewassen en gesneden in ringen.
125 gram veldsla
50 gram geitenkaas bolletjes
½ granny smit appel in dunne reepjes gesneden
Jean Baton black truffel dressing
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng de room met de melk, eieren.
- Verdeel het deeg over de quichevorm en beleg deze met het spek, de prei en gruyere kaas. Meng dit even door elkaar, zodat dit gelijk verdeeld is in de vorm.
- Verdeel hier het eimengsel overheen en zet in de oven voor ongeveer 40 minuten, Check tussendoor of deze niet te hard gaat, anders even afdekken met aluminium folie.
- Serveer de quiche met een salade van veldsla, geitenkaas, dun gesneden appel en black truffel dressing.