Quiche met Black Truffle Dressing

Ingrediënten

1 rol hartige taart of quiche deeg uit het versvak
75 gram room
25 gram volle melk
3 eieren (L)
100 gram Gruyere kaas geraspt
125 gram gerookte spekblokjes
1 prei gewassen en gesneden in ringen.
125 gram veldsla
50 gram geitenkaas bolletjes
½ granny smit appel in dunne reepjes gesneden
Jean Baton black truffel dressing

Bereidingstijd:
60 minuten
Aantal personen:
personen
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng de room met de melk, eieren.
  3. Verdeel het deeg over de quichevorm en beleg deze met het spek, de prei en gruyere kaas. Meng dit even door elkaar, zodat dit gelijk verdeeld is in de vorm.
  4. Verdeel hier het eimengsel overheen en zet in de oven voor ongeveer 40 minuten, Check tussendoor of deze niet te hard gaat, anders even afdekken met aluminium folie.
  5. Serveer de quiche met een salade van veldsla, geitenkaas, dun gesneden appel en black truffel dressing.

Meer recepten

2 personen | 30 minuten

Romige curry van kikkerwerten en vegan mayo

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise