Salade met meloen, rivierkreeftjes en Classiques Cocktail Sauce

Ingrediënten

  • 400 gram cantaloupe meloen
  • 1 avocado
  • 125 gram rivierkreeft
  • 6 cherry tomaatjes
  • Jean Bâton Classiques Cocktail Sauce
  • verse basilicum
  • olijfolie
  • peper en zout
Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Snij de meloen en avocado in stukjes. Verdeel deze over 4 borden.
  2. Was de tomaatjes en snij ze doormidden. Leg op elk bord drie halve tomaatjes.
  3. Spuit wat toefjes cocktail saus op elk bordje. En maak af met wat blaadjes verse basilicum, olijfolie en peper en zout naar smaak.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise