Taco’s met pompoen

Ingrediënten

  • 6 kleine maïs tortilla’s
  • 400 gram pompoenblokjes
  • 1 el mexicaanse kruiden 
  • 1 el olijfolie
  • 100 gram feta
  • 1 bosui in ringen
  • 3 takjes koriander de blaadjes
  • 1 limoen
  • Jean Bâton Organic No Sugar Mayonnaise
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
3 personen
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de pompoenblokjes in ruim water in ongeveer 5 minuten beetgaar.
  3. Meng de pompoenblokjes in een ovenschaal met de olijfolie en Mexicaanse kruiden. Rooster de pompoen in de oven voor ongeveer 15 minuten, met regelmatig omscheppen.
  4. Snij ondertussen de bosui in ringen en pluk de blaadjes van de koriander. Verkruimel de feta in een bakje en snij de limoen in partjes.
  5. Haal de pompoen uit de oven. Rooster de tortillas kort inde oven of in de koekenpan om ze een lekkere bite te geven.
  6. Vul de taco’s met de pompoenblokjes en strooi hier de bosui, koriander en feta overheen. Serveer met wat Jean Bâton Organic mayonaise ertussen en wat limoenpartjes voor de liefhebber. Smakelijk!

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise