Taco’s met pompoen
Ingrediënten
- 6 kleine maïs tortilla’s
- 400 gram pompoenblokjes
- 1 el mexicaanse kruiden
- 1 el olijfolie
- 100 gram feta
- 1 bosui in ringen
- 3 takjes koriander de blaadjes
- 1 limoen
- Jean Bâton Organic No Sugar Mayonnaise
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
- Aantal personen:
- 3 personen
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Kook de pompoenblokjes in ruim water in ongeveer 5 minuten beetgaar.
- Meng de pompoenblokjes in een ovenschaal met de olijfolie en Mexicaanse kruiden. Rooster de pompoen in de oven voor ongeveer 15 minuten, met regelmatig omscheppen.
- Snij ondertussen de bosui in ringen en pluk de blaadjes van de koriander. Verkruimel de feta in een bakje en snij de limoen in partjes.
- Haal de pompoen uit de oven. Rooster de tortillas kort inde oven of in de koekenpan om ze een lekkere bite te geven.
- Vul de taco’s met de pompoenblokjes en strooi hier de bosui, koriander en feta overheen. Serveer met wat Jean Bâton Organic mayonaise ertussen en wat limoenpartjes voor de liefhebber. Smakelijk!