Tagliatelle met truffelsaus

Ingrediënten

  • 200 gram paddestoelen mix zoals kanstanjechampignon, oesterzwammen, shitake.
  • Klontje roomboter.
  • 400 gram tagliatelle
  • 85 gram rucola
  • 100 gram Parmezaanse kaas schaafsel/flakes
  • 245 ml Jean Bâton Classiques Truffle Sauce om warm te gebruiken.
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Maak de paddestoelen schoon en snijd of scheur in kleinere stukken.
  2. Bak de paddestoelen in een klontje roomboter tot het meeste vocht van de paddestoelen verdampt is. Giet dan de classiques truffle sauce erbij en warm het geheel op, laat niet koken.
  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakkingen.
  4. Voeg de gekookte pasta toe aan de truffel en paddestoelensaus en meng goed.
  5. Verdeel de pasta en de saus over 4 borden.
  6. Garneer met de rucola en Parmezaanse kaas schaafsel. Smakelijk!

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise