Tagliatelle met truffelsaus
Ingrediënten
- 200 gram paddestoelen mix zoals kanstanjechampignon, oesterzwammen, shitake.
- Klontje roomboter.
- 400 gram tagliatelle
- 85 gram rucola
- 100 gram Parmezaanse kaas schaafsel/flakes
- 245 ml Jean Bâton Classiques Truffle Sauce om warm te gebruiken.
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
- Aantal personen:
- 4 personen
- Maak de paddestoelen schoon en snijd of scheur in kleinere stukken.
- Bak de paddestoelen in een klontje roomboter tot het meeste vocht van de paddestoelen verdampt is. Giet dan de classiques truffle sauce erbij en warm het geheel op, laat niet koken.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakkingen.
- Voeg de gekookte pasta toe aan de truffel en paddestoelensaus en meng goed.
- Verdeel de pasta en de saus over 4 borden.
- Garneer met de rucola en Parmezaanse kaas schaafsel. Smakelijk!