Vega Kipburger

Ingrediënten

  • 2 x vega kipburger
  • 2x kaiserbroodje
  • 2 el Jean Bâton Absolutely Vegan Mayo
  • mespuntje chilipeper gedroogd
  • citroenschil rasp van ¼ citroen
  • 2 el yoghurt
  • 1 vleestomaat
  • ijsbergsla
  • 1 tl sesamzaadjes
  • zonnebloemolie
Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Bak de kaiserbroodjes af in een voorverwarmde oven. Verhit ondertussen 1 el zonnebloemolie in een koekenpan en bak de vega kipburgers aan beide kanten krokant en goudbruin.
  2. Was de ijsbergsla en snijd de tomaat in dikke plakken. Meng de mayonaise, yoghurt, chilipeper en citroenrasp door elkaar.
  3. Snij de kaiserbroodjes open en bestrijk deze met 1 el yoghurt mayonaise. Leg hier wat ijsbergsla op en twee plakken tomaat. Hierboven op leg je de krokante vega kipburger. Verdeel hier nogmaals een eetlepel yoghurt mayonaise en wat sesamzaadjes overheen en sluit af met de bovenkant van het kaiserbroodje. Eet smakelijk.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise