Vegan roomkaastosti met Absolutely Vegan Mayonaisse

Ingrediënten

  • 4 plakken boerenbrood bruin
  • 1 bakje Violife creamy
  • 2 tl verse rode pesto
  • 1 tomaat in plakken
  • ¼  courgette in dunne plakken

 

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Zet een grillpan op het vuur en laat deze al rustig opwarmen.
  2. Besmeer twee boterhammen met Violife creamy en elk 1 tl rode pesto, verdeel hierover de plakken tomaat en courgette.
  3. Besmeer de andere twee boterhammen ook met Violife creamy en leg deze met de besmeerde kant naar beneden op andere belegde boterham. Smeer de buitenzijde in met 1 tl Jean Bâton Absolutely Vegan.
  4. Leg de tosti met de besmeerde kant naar beneden in de reeds voorverwarmde grillpan en zet het vuur iets hoger.
  5. Besmeer de andere zijde van de tosti met 1 tl Jean Bâton Absolutely Vegan. En draai de tosti na ongeveer 5 minuten om. Check goed tussendoor of deze niet te hard gaat.
  6. Smeer wat extra Jean Bâton Absolutely Vegan tussen de tosti voordat je deze serveert.

Meer recepten

personen | 60 minuten

Quiche met Black Truffle Dressing

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise