Vegan roomkaastosti met Absolutely Vegan Mayonaisse
Ingrediënten
- 4 plakken boerenbrood bruin
- 1 bakje Violife creamy
- 2 tl verse rode pesto
- 1 tomaat in plakken
- ¼ courgette in dunne plakken
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Zet een grillpan op het vuur en laat deze al rustig opwarmen.
- Besmeer twee boterhammen met Violife creamy en elk 1 tl rode pesto, verdeel hierover de plakken tomaat en courgette.
- Besmeer de andere twee boterhammen ook met Violife creamy en leg deze met de besmeerde kant naar beneden op andere belegde boterham. Smeer de buitenzijde in met 1 tl Jean Bâton Absolutely Vegan.
- Leg de tosti met de besmeerde kant naar beneden in de reeds voorverwarmde grillpan en zet het vuur iets hoger.
- Besmeer de andere zijde van de tosti met 1 tl Jean Bâton Absolutely Vegan. En draai de tosti na ongeveer 5 minuten om. Check goed tussendoor of deze niet te hard gaat.
- Smeer wat extra Jean Bâton Absolutely Vegan tussen de tosti voordat je deze serveert.