Beenham met Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

500g beenham
50g honing
50g azijn
Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise

Bereidingstijd:
60
Aantal personen:
4 personen
  1. Haal de beenham een half uur voordat je deze gaat bereiden uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Meng de honing en azijn. Doe de beenham in een ovenschaal en smeer de beenham in met het honing en azijn mengsel.
  3. Zet de beenham in de oven bak voor 45 minuten tot deze gaar en mooi bruin gebakken is. Smeer de beenham om de 15 minuten in met het honing azijn mengsel.
  4. Wil je zeker zijn dat jouw beenham goed gaar is, gebruik dan een kernthermometer. De beenham is klaar zodra deze een kerntemperatuur van 65 graden bereikt heeft.
  5. Als de beenham klaar is, laat deze dan nog 10 minuten rusten onder aluminium folie. Snijd daarna in mooi dikke plakken.
  6. Serveer de beenham met Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise en bv een garnituur van pom duchesse: https://www.jeanbaton.nl/recepten/pomme-duchesse-van-zoete-aardappel-met-black-truffle-mayonnaise/
  7. De beenham is ook heerlijk voor de volgende dag op brood met Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise.

Meer recepten

1 personen | 10 minuten

Sandwich rosbief met Black Truffle Mayonnaise

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 30 minuten

BBQ Burger met Black Truffle Mayonnaise