Broodje Carpaccio met Black Truffle Mayonnaise

Ingrediënten

  • 4 volkoren pistoletjes
  • 1 pak carpaccio a 200 gram
  • Rucola sla
  • Verse basilicum
  • Pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas
  • Tube Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise
  • Zwarte peper
Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4 personen
  1. Bak de pistoletjes af volgens de gebruiksaanwijzing. Laat even afkoelen.
  2. Snijd de pistoletjes open. Spuit Jean Bâton Black Truffle Mayonnaise op de binnenkanten. Beleg de onderste helft met rucola, carpaccio, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
  3. Leg hier wat losse blaadjes basilicum bovenop en bestrooi naar wens met verse zwarte peper. Leg de bovenste helft van het pistoletje hierop. Herhaal 4 maal.

Meer recepten

2 personen | 30 minuten

Vega Kipburger

2 personen | 30 minuten

Mexican Corn

2 personen | 40 minuten

Cripsy Courgette